Αντλίες θερμότητας

Τα διαφορετικά κλίματα ορίζουν και διαφορετική κατανομή του θερμικού και ψυκτικού φορτίου στο εσωτερικό των κτιρίων καθώς και συγκεκριμένη συμπεριφορά των αντλιών θερμότητας. Οι λύσεις Sherpa της Olimpia Splendid - με ψυκτικό R32, κλάσης απόδοσης έως A+++ και αποκλειστική τεχνολογία Aquadue - προσφέρουν διάφορες διαμορφώσεις, ειδικά μελετημένες για κάθε κλιματική ζώνη αναφοράς. Εξασφαλίστε το καλύτερο σε κάθε σας σχέδιο.

Τεκμηρίωση προϊόντος

Είστε σχεδιαστής, αρχιτέκτονας, τεχνικός εγκατάστασης ή τελικός καταναλωτής; Πηγαίνετε απευθείας στην ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΗΨΗΣ όπου θα βρείτε το τμήμα του ιστότοπου με όλα τα έγγραφα του προϊόντος. Επιπλέον, εάν εγγραφείτε στην αποκλειστική μας περιοχή, μπορείτε να κατεβάσετε τις προδιαγραφές και τα τετράδια τεχνικής επιλογής.

Σέρβις

Από το 1956 η Olimpia Splendid είναι συνώνυμη της ποιότητας και της εξυπηρέτησης made in Italy. Σήμερα, με ένα δίκτυο άνω των 270 Κέντρων Τεχνικής Βοήθειας, προσφέρουμε άριστη και έγκαιρη εξυπηρέτηση σε όλη την Ιταλία. Ανακαλύψτε εμπορικές εγγυήσεις έως και 4 ετών και μια υπερσύγχρονη υπηρεσία εκκίνησης υψηλής ποιότητας για υδραυλικά συστήματα.