Εταιρεία

Ιταλική τεχνολογία. Βιώσιμος κλιματικός έλεγχος. Από το 1956

Η Olimpia Splendid είναι μια ιταλική εταιρεία που - εδώ και σχεδόν 70 χρόνια - σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται τεχνολογίες για τον κλιματισμό, τη θέρμανση και την επεξεργασία του αέρα στο σπίτι. Η εξασφάλιση της καλύτερης οικιακής άνεσης, όλο το χρόνο και σε όλους τους πελάτες μας παγκοσμίως, είναι ο στόχος μας. Η φροντίδα του κλίματος στο σπίτι, με σεβασμό στο κλίμα του πλανήτη, είναι ο τρόπος που έχουμε επιλέξει για να το πετύχουμε. Γι' αυτό δημιουργούμε καινοτόμα, αισθητικά ευχάριστα, αποδοτικά και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα: λύσεις για πιο βιώσιμη άνεση.

Διαπιστώσεις

ΒΙΩΣΙΜΌΤΗΤΑ
Η δέσμευση της Olimpia Splendid για βιωσιμότητα βασίζεται σε 5 βασικά σημεία, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τους στόχους που ορίζονται από τον ΟΗΕ στην Ατζέντα 2030 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη: ένα πρόγραμμα δράσης για τον άνθρωπο, τον πλανήτη και την ευημερία.
TERRITORY
Ο αθλητισμός, η τέχνη και το σχολείο είναι οι κύριοι τομείς των έργων που γεννιούνται από τη συνέργεια μεταξύ επιχειρήσεων και εδάφους. Η ομαδική κουλτούρα, η ικανότητα εκτίμησης της ομορφιάς και η επένδυση στα ταλέντα του αύριο είναι στο DNA της Olimpia Splendid.

Made in Italy στον κόσμο

Η Olimpia Splendid επέλεξε να διατηρήσει την παραγωγή των βασικών τεχνολογιών της επιχείρησής της στην Ιταλία, στα κεντρικά της γραφεία στην Μπρέσια, σε ένα έξυπνο εργοστάσιο με υψηλή παραγωγική απόδοση και τροφοδοτούμενο από 100% ανανεώσιμη ηλεκτρική ενέργεια. Αλλά η άνεση Made in Italy της Olimpia Splendid φτάνει σε περισσότερες από 45 χώρες παγκοσμίως, μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου διανομέων και υποκαταστημάτων άμεσων πωλήσεων. Σήμερα η εταιρεία διαθέτει 7 υποκαταστήματα στο εξωτερικό: στην Ευρώπη (στη Μαδρίτη, το Παρίσι και το Ανόβερο), την Κίνα, τη Βραζιλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αυστραλία.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΉΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΆΤΩΝ

Για να προσφέρει σταθερή ποιότητα και να βελτιώσει τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο, η Olimpia Splendid λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001 και ISO 140001. Η συστηματική προσέγγισή της σε αυτές τις δύο πτυχές είναι πιστοποιημένη από την TÜV SÜD. Η εταιρεία είναι επίσης Εγκεκριμένος Οικονομικός Φορέας (ΑΕΟ) και λειτουργεί σύμφωνα με τους όρους και τα κριτήρια που ορίζει η τελωνειακή νομοθεσία της ΕΕ.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΉΣΕΙΣ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

Ευρωπαϊκή πιστοποίηση των επιδόσεων του τερματικού σταθμού Bi2.
Πιστοποίηση BWP για την ετοιμότητα των αντλιών θερμότητας Sherpa να επικοινωνούν με το ηλεκτρικό δίκτυο.
Ευρωπαϊκή πιστοποίηση της απόδοσης της αντλίας θερμότητας Sherpa.
Ευρωπαϊκή πιστοποίηση για την ποιότητα των αντλιών θερμότητας Sherpa (αγορές Αυστρίας και Ελβετίας).
Πιστοποίηση των ΗΠΑ για την απόδοση του κλιματιστικού Maestro χωρίς εξωτερική μονάδα.
Αυστραλιανή πιστοποίηση των επιδόσεων των κλιματιστικών Unico χωρίς εξωτερική μονάδα.
Πιστοποιήσεις σχετικά με την ηλεκτρική ασφάλεια των προϊόντων Olimpia Splendid.