Υγραντήρες

Ο καλός ύπνος, η σωστή συγκέντρωση και η ευχάριστη αίσθηση ευεξίας σχετίζονται με την άνεση του αέρα που αναπνέουμε. Οι λύσεις της Olimpia Splendid για την ύγρανση και τη διάχυση αρωμάτων στο δωμάτιο δεν περιορίζονται στην πρωταρχική τους λειτουργία και ενσωματώνουν συστήματα ικανά να κάνουν την άνεση μια ολοκληρωμένη κατάσταση ευεξίας. Ένα παράδειγμα είναι η λάμπα χρωματοθεραπείας: μια αρχαία πρακτική που προάγει τη χαλάρωση και βελτιώνει τη διάθεση.

Τεκμηρίωση προϊόντος

Είστε σχεδιαστής, αρχιτέκτονας, τεχνικός εγκατάστασης ή τελικός καταναλωτής; Πηγαίνετε απευθείας στην ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΗΨΗΣ όπου θα βρείτε το τμήμα του ιστότοπου με όλα τα έγγραφα του προϊόντος. Επιπλέον, εάν εγγραφείτε στην αποκλειστική μας περιοχή, μπορείτε να κατεβάσετε τις προδιαγραφές και τα τετράδια τεχνικής επιλογής.

Σέρβις

Από το 1956 η Olimpia Splendid είναι συνώνυμη της ποιότητας και της εξυπηρέτησης made in Italy. Σήμερα, με ένα δίκτυο άνω των 270 Κέντρων Τεχνικής Βοήθειας, προσφέρουμε άριστη και έγκαιρη εξυπηρέτηση σε όλη την Ιταλία. Ανακαλύψτε εμπορικές εγγυήσεις έως και 4 ετών και μια υπερσύγχρονη υπηρεσία εκκίνησης υψηλής ποιότητας για υδραυλικά συστήματα.