Υγραντήρες

Η υπερβολική μείωση της υγρασίας, π.χ. λόγω των συστημάτων θέρμανσης, μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα στους χώρους του σπιτιού, μειώνοντας το αίσθημα της άνεσης των ατόμων που διαβιώνουν σε αυτό. Η σειρά από υγραντήρες που διαθέτουμε, απελευθερώνοντας στην ατμόσφαιρα τη σωστή ποσότητα υδρατμών, επιτρέπει την επαναφορά των βέλτιστων τιμών υγρασίας: επιλέξτε τους υγραντήρες που ταιριάζουν περισσότερο στις ανάγκες σας.

Τεκμηρίωση προϊόντος

Είστε σχεδιαστής, αρχιτέκτονας, τεχνικός εγκατάστασης ή τελικός καταναλωτής; Πηγαίνετε απευθείας στην ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΗΨΗΣ όπου θα βρείτε το τμήμα του ιστότοπου με όλα τα έγγραφα του προϊόντος. Επιπλέον, εάν εγγραφείτε στην αποκλειστική μας περιοχή, μπορείτε να κατεβάσετε τις προδιαγραφές και τα τετράδια τεχνικής επιλογής.

Σέρβις

Από το 1956 η Olimpia Splendid είναι συνώνυμη της ποιότητας και της εξυπηρέτησης made in Italy. Σήμερα, με ένα δίκτυο άνω των 270 Κέντρων Τεχνικής Βοήθειας, προσφέρουμε άριστη και έγκαιρη εξυπηρέτηση σε όλη την Ιταλία. Ανακαλύψτε εμπορικές εγγυήσεις έως και 4 ετών και μια υπερσύγχρονη υπηρεσία εκκίνησης υψηλής ποιότητας για υδραυλικά συστήματα.