Τερματικά εγκατάστασης

Η μεγάλη προσοχή στον σχεδιασμό και στην αρμονική ενσωμάτωση στην αρχιτεκτονική έκανε την Olimpia Splendid να δώσει μια νέα διάσταση στα τερματικά εγκατάστασης. Πρωτοεμφανίζεται στην αγορά το fain coil ultraslim και slim, το οποίο σήμερα αποτελεί συνώνυμο του μειωμένου πάχους: σε μόλις 12,9 ή 17,9 εκ. πάχος, η Olimpia Splendid περικλείει την άνεση όλου του χρόνου: ψύξη, θέρμανση, (ακόμη και με ακτινοβολία) και αφύγρανση σε ένα μόνο τερματικό.

Τεκμηρίωση προϊόντος

Είστε σχεδιαστής, αρχιτέκτονας, τεχνικός εγκατάστασης ή τελικός καταναλωτής; Πηγαίνετε απευθείας στην ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΗΨΗΣ όπου θα βρείτε το τμήμα του ιστότοπου με όλα τα έγγραφα του προϊόντος. Επιπλέον, εάν εγγραφείτε στην αποκλειστική μας περιοχή, μπορείτε να κατεβάσετε τις προδιαγραφές και τα τετράδια τεχνικής επιλογής.

Σέρβις

Από το 1956 η Olimpia Splendid είναι συνώνυμη της ποιότητας και της εξυπηρέτησης made in Italy. Σήμερα, με ένα δίκτυο άνω των 270 Κέντρων Τεχνικής Βοήθειας, προσφέρουμε άριστη και έγκαιρη εξυπηρέτηση σε όλη την Ιταλία. Ανακαλύψτε εμπορικές εγγυήσεις έως και 4 ετών και μια υπερσύγχρονη υπηρεσία εκκίνησης υψηλής ποιότητας για υδραυλικά συστήματα.