Σταθερά Κλιματιστικά

Τα σταθερά κλιματιστικά Olimpia Splendid, με συμπιεστές inverter υψηλής απόδοσης (έως κλάση A+++) και ψυκτικό αέριο R32 με χαμηλό δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη, επιτρέπουν τη βελτίωσης της άνεσης του σπιτιού σας, επωφελούμενοι από τις φορολογικές ελαφρύνσεις που προβλέπονται από τις κρατικές επιδοτήσεις (έως 110%). Επιπλέον, χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες για την επεξεργασία του αέρα, αυξάνουν τα επίπεδα ευεξίας στους εσωτερικούς χώρους και καθιστούν το σπίτι έναν υγιεινό και ασφαλή χώρο.
 

Τεκμηρίωση προϊόντος

Είστε σχεδιαστής, αρχιτέκτονας, τεχνικός εγκατάστασης ή τελικός καταναλωτής; Πηγαίνετε απευθείας στην ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΗΨΗΣ όπου θα βρείτε το τμήμα του ιστότοπου με όλα τα έγγραφα του προϊόντος. Επιπλέον, εάν εγγραφείτε στην αποκλειστική μας περιοχή, μπορείτε να κατεβάσετε τις προδιαγραφές και τα τετράδια τεχνικής επιλογής.

Σέρβις

Από το 1956 η Olimpia Splendid είναι συνώνυμη της ποιότητας και της εξυπηρέτησης made in Italy. Σήμερα, με ένα δίκτυο άνω των 270 Κέντρων Τεχνικής Βοήθειας, προσφέρουμε άριστη και έγκαιρη εξυπηρέτηση σε όλη την Ιταλία. Ανακαλύψτε εμπορικές εγγυήσεις έως και 4 ετών και μια υπερσύγχρονη υπηρεσία εκκίνησης υψηλής ποιότητας για υδραυλικά συστήματα.