Design

Ο σχεδιασμός για την Olimpia Splendid δεν έχει απλώς αισθητική σημασία. Πρόκειται για μια πολύ ευρεία άποψη: τα σχέδια της Olimpia Splendid γεννιούνται από την αρχή συγχωνεύοντας τον μηχανικό σχεδιασμό, τη μορφή και την αισθητική.
Δεν υπάρχουν στάδια ανάπτυξης προϊόντος, αλλά μια ενιαία διαδικασία όπου συνεργάζονται τα τμήματα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D), Στρατηγικού Μάρκετινγκ και οι σχεδιαστές.

Όλα αυτά τα χρόνια οι καινοτομίες μας αποτέλεσαν τον καρπό αυτού του τρόπου εργασίας.

 

Bi2+ e Bi2 SMART
 

Το καλοριφέρ με ανεμιστήρα inverter και το καλοριφέρ με ανεμιστήρα total flat, τεχνολογική και στυλιστική εξέλιξη του Bi2®, υπήρξαν νικητές αντίστοιχα του διεθνούς διαγωνισμού IF PRODUCT DESIGN και του GOOD DESIGN για την αισθητική, τη λειτουργικότητα και την τεχνολογική τους καινοτομία. Σχεδιασμένα για τον ετήσιο κλιματισμό, εξασφαλίζουν θέρμανση, ψύξη και αφύγρανση, ικανοποιώντας τις ανάγκες σας για ΑΝΕΣΗ καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Το πάνελ λειτουργεί ως καλοριφέρ χαμηλής θερμοκρασίας, ενώ ο ειδικός περιφερειακός ανεμιστήρας εξασφαλίζει γρήγορη ζέστη και ομοιόμορφη θερμοκρασία. Η Olimpia Splendid είναι περήφανη γι’ αυτά τα τεχνολογικά κοσμήματα τα οποία αναγνωρίζονται και από την κριτική επιτροπή του IF PRODUCT DESIGN AWARDS 2013 και του GOOD DESIGN 2014.
 

                                           

                                            MIA®

Η MIA® είναι η πρώτη σόμπα πέλλετ που είναι συνδυαστική και με δυνατότητα εξατομίκευσης.
 

Η
MIA® επαναπροσδιορίζει την κλασική σόμπα πέλλετ, επαναφέροντας τη φλόγα στο κέντρο της οικογενειακής ζωής. Χάρη στον σχεδιασμό που είναι εμπνευσμένος από τη σύγχρονη επίπλωση και από την εξαιρετική ευελιξία εξατομίκευσης της σόμπας, η MIA® είναι ένα πραγματικό αντικείμενο διακόσμησης που ενσωματώνεται άψογα στους χώρους του σπιτιού, λόγοι για τους οποίους αναδείχθηκε ως νικήτρια του GOOD DESIGN AWARDS 2014.

 

Για κάθε ισχύ διατίθενται κατ’ επιλογή δύο διαφορετικοί τύποι καλύμματος: MIA STILE και MIA VERTICAL. Μπορείτε επομένως να επιλέξετε την απόχρωση του θερμού λευκού, το έντονο πορτοκαλί του τούβλου ή το μεταλλιζέ tech silver. Η σόμπα της MIA® μπορεί να εμπλουτιστεί με μια σειρά διακοσμητικών στοιχείων και αξεσουάρ που την καθιστούν ζωντανή και αναπόσπαστο μέρος της ζωής του σπιτιού.
                       

 
RADICAL TWIN

Το Radical twin είναι ένα κεραμικό αερόθερμο με διπλή λειτουργία, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί freestanding ή κρεμασμένο σε τοίχο ανάλογα με τις ανάγκες. Το Radical TWIN προσαρμόζεται στις συγκεκριμένες ανάγκες και το πρακτικό τηλεχειριστήριο επιτρέπει την ενεργοποίησή του από απόσταση, ενώ ο ελκυστικός και εξεζητημένος σχεδιασμός του αναγνωρίζεται από την κριτική επιτροπή του GOOD DESIGN AWARD 2014.

 

UNICO® TWIN

Το πρώτο κλιματιστικό για πολλούς χώρους χωρίς εξωτερική μονάδα. Γεννημένο χάρη σε ένα άλλο τεχνολογικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, αποτελεί εξέλιξη της οικογένειας UNICO®. Σχεδιασμένο από τους KING & MIRANDA, τους δημιουργούς όλων των μοντέλων της δεκαετούς σειράς Unico®. Χάρη στην τεχνολογία TWIN, πολλαπλασιάσαμε τα πλεονεκτήματα του UNICO®: καμία εξωτερική μονάδα, εγκατάσταση με πλήρη αρχιτεκτονική ενσωμάτωση, άνεση και κλιματισμός ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ. Η μονάδα MASTER εγκαθίσταται στον πρώτο χώρο, και χάρη σε μια κανονική ψυκτική σύνδεση, η μονάδα TWIN-WALL τοποθετείται στον δεύτερο χώρο. Η μονάδα TWIN-WALL, δεν περιέχει κανένα μοτέρ, παρά μόνο αυτό που ρυθμίζει τον περιφερειακό ανεμιστήρα, γι’ αυτό και είναι εξαιρετικά αθόρυβη.

 

Το Unico® Twin κέρδισε το GOOD DESIGN AWARD 2013. Ιδρυθείς στο Σικάγο το 1950, ο διαγωνισμός GOOD DESIGN είναι ο παλαιότερος και πιο αναγνωρισμένος διαγωνισμός Design σε διεθνές επίπεδο.


 
AQUARIA® 10

Ο συμπαγής και κομψός αφυγραντήρας που σχεδιάστηκε από τον νεαρό σχεδιαστή Sebastiano Ercoli. Οι απαλές γραμμές και το μίνιμαλ στυλ αποτελούν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που επέτρεψαν στον Aquaria® 10 να κερδίσει το βραβείο διεθνούς design GOOD DESIGN AWARDS 2012.
UNICO®

Το πρώτο κλιματιστικό χωρίς εξωτερική μονάδα που κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πριν από 10 χρόνια, σχεδιασμένο και μελετημένο στην παραμικρή λεπτομέρεια από τους αρχιτέκτονες King & Miranda. Το πρώτο μοντέλο του UNICO® γεννήθηκε το 1998. Το πρότζεκτ προέβλεπε ένα ενιαίο μηχάνημα που θα σεβόταν την αρχιτεκτονική των κτιρίων και το οποίο θα ήταν αποτελεσματικό, ικανό να παρέχει κλιματισμό με διαφορετικό τρόπο.
Στα 15 χρόνια χρήσης του η Olimpia Splendid κατάφερε να σώσει τις προσόψεις περισσότερων από 1 εκατομμύριο κτιρίων.

Το UNICO® σημείωσε παγκόσμια επιτυχία. Σήμερα συναντάται εγκατεστημένο στις κυριότερες χώρες του κόσμου και αναγνωρίζεται ως το μοναδικό προϊόν του είδους του που εξασφαλίζει ΑΝΕΣΗ, ΑΠΟΔΟΣΗ και υψηλά επίπεδα αισθητικής.
ISSIMO®

Γεννημένο με την ιδέα να καταστήσει το φορητό κλιματιστικό πραγματικά φορητό. Η Olimpia Spendid ελαχιστοποίησε το μέγεθος των εξαρτημάτων, εφοδίασε το προϊόν με περιστρεφόμενες ρόδες, οι King και Miranda του έδωσαν μορφή, επαναπροσδιόρισαν τον χώρο, το εξόπλισαν με ιμάντα, του έδωσαν νόημα. Έτσι γεννήθηκε το φορητό κλιματιστικό που είναι πραγματικά φορητό: Issimo®, φορητό με όλη τη σημασία της λέξης.


 
Bi2®

Το πρώτο fan coil που παρέχει κλιματισμό, αφυγραίνει και θερμαίνει σαν καλοριφέρ και το οποίο γεννήθηκε χάρη στο τεχνολογικό μας δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και έπειτα μορφοποιήθηκε, με πάχος μόλις 12,9 εκ., από το χέρι του Dario Tanfoglio, ο οποίος αρκέστηκε αυστηρά και μόνο στα απαραίτητα. Ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο προϊόν, με πανάλαφρο πλαίσιο κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο.


 AQUARIA®

Μια σειρά ηλεκτρονικών αφυγραντήρων, που σχεδιάστηκαν για άνεση και επαναπροσδιορίστηκαν από τους King και Miranda: μοναδικοί και πρακτικοί, σε κάθε τους λεπτομέρεια. Με ενσωματωμένη ψηφιακή οθόνη στην πάνω επιφάνεια της συσκευής, μπορούν και δείχνουν την υγρασία του χώρου και εξασφαλίζουν μέγιστη ΑΝΕΣΗ χάρη στο ειδικό τριπλό φίλτρο που απομακρύνει πολλά από τα ρυπογόνα σωματίδια του αέρα.


 CROMO COLORS

Το αερόθερμο που δίνει χρώμα και ζεσταίνει το μπάνιο, σχεδιασμένο μαζί με τους σχεδιαστές Sebastiano Ercoli και Roberto Del Ponte. Δομοστοιχειωτά περιβλήματα, ένα σχέδιο που απλοποιεί τα εξαρτήματα στο μέγιστο και μειώνει τον αντίκτυπο του κόστους των καλουπιών, προσφέροντας την ποιότητα MADE IN ITALY στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Σε 4 πολύ μοντέρνους χρωματικούς τόνους, επιλεγμένοι με προσοχή ώστε να μπορούν να ενσωματώνονται σε κάθε χώρο, παρέχουν άνετη ζέστη και χρώμα.