Αφυγραντήρες

Η μείωση της υγρασίας του αέρα στο εσωτερικό ενός δωματίου είναι βασική για την εξασφάλιση της άνεσης και της υγείας. Η σειρά αφυγραντήρων Aquaria S1 οικιακής χρήσης διακρίνεται για την ολοκληρωμένη επεξεργασία του αέρα, που δεν αρκείται μόνο στην αφύγρανση. Ξεκινώντας από το φίλτρο κατά της σκόνης και το φίλτρο ενεργού άνθρακα φτάνει, στα πιο ισχυρά μοντέλα, στα φίλτρα HEPA τα οποία είναι αποτελεσματικά ακόμη και με τα εξαιρετικά μικρά σωματίδια. Η αισθητική – σχεδιασμένη από το ιταλικό στούντιο Skyrunner – ξεχωρίζει για το ουσιαστικό και σύγχρονο στυλ.
 

Τεκμηρίωση προϊόντος

Είστε σχεδιαστής, αρχιτέκτονας, τεχνικός εγκατάστασης ή τελικός καταναλωτής; Πηγαίνετε απευθείας στην ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΗΨΗΣ όπου θα βρείτε το τμήμα του ιστότοπου με όλα τα έγγραφα του προϊόντος. Επιπλέον, εάν εγγραφείτε στην αποκλειστική μας περιοχή, μπορείτε να κατεβάσετε τις προδιαγραφές και τα τετράδια τεχνικής επιλογής.

Σέρβις

Από το 1956 η Olimpia Splendid είναι συνώνυμη της ποιότητας και της εξυπηρέτησης made in Italy. Σήμερα, με ένα δίκτυο άνω των 270 Κέντρων Τεχνικής Βοήθειας, προσφέρουμε άριστη και έγκαιρη εξυπηρέτηση σε όλη την Ιταλία. Ανακαλύψτε εμπορικές εγγυήσεις έως και 4 ετών και μια υπερσύγχρονη υπηρεσία εκκίνησης υψηλής ποιότητας για υδραυλικά συστήματα.