Κλιματιστικά Χωρίς Εξωτερική Μονάδα

Υπάρχει κάποιο κλιματιστικό που να μην καταστρέφει την εξωτερική γραμμή και δομή του σπιτιού σας; Υπάρχει...το UNICO®, η σειρά κλιματιστικών δίχως εξωτερική μονάδα.
Εύκολη εγκατάσταση, καλύτερη απόδοση, μέγιστη άνεση.
Γίνετε και εσείς αυτό που σημαίνει UNICO, δηλαδή μοναδικός.

Πλέον με σύνδεση Wi-fi και δυνατότητα διαχείρισης εξ αποστάσεως με την εφαρμογή Olimpia Splendid Unico που είναι διαθέσιμη για iOS (έκδοση 13.4.1 ή προηγούμενες) και Android.

 

Τεκμηρίωση προϊόντος

Είστε σχεδιαστής, αρχιτέκτονας, τεχνικός εγκατάστασης ή τελικός καταναλωτής; Πηγαίνετε απευθείας στην ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΗΨΗΣ όπου θα βρείτε το τμήμα του ιστότοπου με όλα τα έγγραφα του προϊόντος. Επιπλέον, εάν εγγραφείτε στην αποκλειστική μας περιοχή, μπορείτε να κατεβάσετε τις προδιαγραφές και τα τετράδια τεχνικής επιλογής.

Σέρβις

Από το 1956 η Olimpia Splendid είναι συνώνυμη της ποιότητας και της εξυπηρέτησης made in Italy. Σήμερα, με ένα δίκτυο άνω των 270 Κέντρων Τεχνικής Βοήθειας, προσφέρουμε άριστη και έγκαιρη εξυπηρέτηση σε όλη την Ιταλία. Ανακαλύψτε εμπορικές εγγυήσεις έως και 4 ετών και μια υπερσύγχρονη υπηρεσία εκκίνησης υψηλής ποιότητας για υδραυλικά συστήματα.