Καλοριφέρ

Ιδανικά για μεγαλύτερους χώρους, τα καλοριφέρ λαδιού που διαθέτουμε περιέχουν ένα θερμοαγώγιμο ρευστό το οποίο μόλις ζεσταθεί διατηρεί τη θερμότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα, παρέχοντας ομοιόμορφη και ομοιογενή ζέστη. Ο ειδικός σχεδιασμός των μεταλλικών στοιχείων και τα ανοίγματα στις πλευρές του καλοριφέρ λαδιού, επιτρέπουν στην πραγματικότητα ομοιόμορφη διάχυση της ζέστης και εξασφαλίζουν μεγάλους χρονους διατήρησης της θερμότητας.

Τεκμηρίωση προϊόντος

Είστε σχεδιαστής, αρχιτέκτονας, τεχνικός εγκατάστασης ή τελικός καταναλωτής; Πηγαίνετε απευθείας στην ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΗΨΗΣ όπου θα βρείτε το τμήμα του ιστότοπου με όλα τα έγγραφα του προϊόντος. Επιπλέον, εάν εγγραφείτε στην αποκλειστική μας περιοχή, μπορείτε να κατεβάσετε τις προδιαγραφές και τα τετράδια τεχνικής επιλογής.

Σέρβις

Από το 1956 η Olimpia Splendid είναι συνώνυμη της ποιότητας και της εξυπηρέτησης made in Italy. Σήμερα, με ένα δίκτυο άνω των 270 Κέντρων Τεχνικής Βοήθειας, προσφέρουμε άριστη και έγκαιρη εξυπηρέτηση σε όλη την Ιταλία. Ανακαλύψτε εμπορικές εγγυήσεις έως και 4 ετών και μια υπερσύγχρονη υπηρεσία εκκίνησης υψηλής ποιότητας για υδραυλικά συστήματα.