Καθαριστές Αέρα

Οι καθαριστές αέρα και οι πολυλειτουργικές λύσεις της Olimpia Splendid βρίσκουν ένα κοινό στοιχείο στην ικανότητα επεξεργασίας του αέρα με ολοκληρωμένο τρόπο. Σημείο αφετηρίας είναι το φιλτράρισμα: διατίθεται με τριπλό στάδιο σε όλα τα μοντέλα και με φίλτρα HEPA που είναι αποτελεσματικά έως 99,99% σε σωματίδια έως 0,3 micron, και ολοκληρώνεται με τη δράση των μικροβιοκτόνων λαμπτήρων UV-C. Για αυξημένη άνεση, ορισμένα μοντέλα διαθέτουν και ιονιστή με καθαριστική δράση, κεραμικές αντιστάσεις για τη θέρμανση του αέρα το χειμώνα και ταλαντευόμενους ανεμιστήρες για δροσιά το καλοκαίρι.

Τεκμηρίωση προϊόντος

Είστε σχεδιαστής, αρχιτέκτονας, τεχνικός εγκατάστασης ή τελικός καταναλωτής; Πηγαίνετε απευθείας στην ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΗΨΗΣ όπου θα βρείτε το τμήμα του ιστότοπου με όλα τα έγγραφα του προϊόντος. Επιπλέον, εάν εγγραφείτε στην αποκλειστική μας περιοχή, μπορείτε να κατεβάσετε τις προδιαγραφές και τα τετράδια τεχνικής επιλογής.

Σέρβις

Από το 1956 η Olimpia Splendid είναι συνώνυμη της ποιότητας και της εξυπηρέτησης made in Italy. Σήμερα, με ένα δίκτυο άνω των 270 Κέντρων Τεχνικής Βοήθειας, προσφέρουμε άριστη και έγκαιρη εξυπηρέτηση σε όλη την Ιταλία. Ανακαλύψτε εμπορικές εγγυήσεις έως και 4 ετών και μια υπερσύγχρονη υπηρεσία εκκίνησης υψηλής ποιότητας για υδραυλικά συστήματα.