Θερμοπομποί

Για τη γρήγορη θέρμανση των χώρων, οι θερμαντήρες Olimpia Splendid προσφέρουν μέγιστη ταχύτητα διανομής του αέρα χάρη στον ειδικό σχεδιασμό των σχαρών εξόδου και τη λειτουργία turbo. Και τα χειριστήρια; Εκτός από τον ενσωματωμένο πίνακα, υπάρχουν αυτόματοι χρονοδιακόπτες ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, τηλεχειριστήρια για τηλεχειρισμό και, στο μοντέλο με ενσωματωμένο wi-fi, ακόμη και μια εφαρμογή για κινητά. Για άνεση πάντα υπό έλεγχο.

Τεκμηρίωση προϊόντος

Είστε σχεδιαστής, αρχιτέκτονας, τεχνικός εγκατάστασης ή τελικός καταναλωτής; Πηγαίνετε απευθείας στην ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΗΨΗΣ όπου θα βρείτε το τμήμα του ιστότοπου με όλα τα έγγραφα του προϊόντος. Επιπλέον, εάν εγγραφείτε στην αποκλειστική μας περιοχή, μπορείτε να κατεβάσετε τις προδιαγραφές και τα τετράδια τεχνικής επιλογής.

Σέρβις

Από το 1956 η Olimpia Splendid είναι συνώνυμη της ποιότητας και της εξυπηρέτησης made in Italy. Σήμερα, με ένα δίκτυο άνω των 270 Κέντρων Τεχνικής Βοήθειας, προσφέρουμε άριστη και έγκαιρη εξυπηρέτηση σε όλη την Ιταλία. Ανακαλύψτε εμπορικές εγγυήσεις έως και 4 ετών και μια υπερσύγχρονη υπηρεσία εκκίνησης υψηλής ποιότητας για υδραυλικά συστήματα.